Treball i Formació

Subvencions destinades a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen amb més dificultads d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i accions de formació, i si s’escau, accions de coordinació i suport, en el marc del programa Treball i Formació, que conté les línies i accions següents:

– PANP: per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA) i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

– PRGC: per a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

– DONA: per a dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

– ACOL: per a persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

– COOR: accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)

Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a laconcessió de subvencions del Programa Treball i Formació. 

Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

Sol·licitud presentada i pendent de la resolució del SOC

Enfeina't

El Programa Enfeina’t consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral. 

Denominació del projecte: “Pla d’actuació millora comarcal d’espais públics, via pública i edificis públics dins de la convocatòria 2017”.

El SOC atorga 15 contractacions durant 6 mesos a tota la comarca del Baix Penedès i 2 contractacions són assignades a Cunit. 

 • Inici: 14 de maig de 2018
 • Finalitza:  13 de novembre 2018

Joves en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil​

La convocatòria té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Projectes concedits a Cunit: 

 • Tècnic/a urbanisme
 • Informador/a ràdio
 • Tècnic/a patrimoni
 • Tècnic/a arxiu municipal
 • Integrador/a sociocultural

 

 • Data inici: 31 d’octubre de 2018
 • Data finalització: 30 d’abril de 2019

Pla d'Ocupació de la Diputació de Tarragona

És un projecte entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i la Diputació de Tarragona que facilita la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atura mitjançant la seva contractació laboral. El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada

Projecte: Millora i condicionament de l’entorn natural de Cunit, emmarcat en el Pla d’Ocupació del Baix Penedès 2018.

Contractació de 5 peons forestals a càrrec de la Diputació de Tarragona que realitzaran tasques als següents municipis: Albinyana, la Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, el Vendrell, Bonastre, Masllorenç, el Montmell i Sant Jaume dels Domenys.

 • Data inici Cunit: 22 de novembre de 2018
 • Data finalització Cunit: 31 de desembre de 2018
Tancar menú