Treball i Formació

Subvencions destinades a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen amb més dificultads d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i accions de formació, i si s’escau, accions de coordinació i suport, en el marc del programa Treball i Formació, que conté les línies i accions següents:

– PANP: per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA) i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

– PRGC: per a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

– DONA: per a dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

– ACOL: per a persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

– COOR: accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)

Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a laconcessió de subvencions del Programa Treball i Formació. 

Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

Projectes concedits a Cunit: 

 • TREFO PANP – 1 Coordinador de mesures penals.
  • Data d’inici 28/12/2018 fins 27/12/2019
 • TREFO DONA -1 Zeladora
  • Data d’inici 28/12/2018 fins 27/12/2019
 • TREFO PANP –
  • 3 Peons forestals (6 mesos) – Data d’inici 28/01/2019 fins 27/07/2019
  • 1 Peó forestal (12 mesos) – Data d’inici 28/01/2019 fins 27/01/2020

Pots consultar els criteris de selecció  aquí

Enfeina't

El Programa Enfeina’t consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral. 

Denominació del projecte: “Pla d’actuació millora comarcal d’espais públics, via pública i edificis públics dins de la convocatòria 2018”.

El SOC atorga 20 contractacions a tota la comarca del Baix Penedès, de les quals s’assigna 1 contractació a 12 mesos a jornada completa a Cunit. 

 • Inici: 23 de desembre de 2019
 • Finalitza:  22 de desembre de 2020

Joves en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil​

La convocatòria té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Projectes concedits a Cunit: 

 • Projecte d’urbanisme
 • Projecte de patrimoni
 • Projecte de dinamització sociocultural
 • Projecte d’assessoria energètica
 • Data d’inici: 31 d’octubre de 2019
 • Data de finalització: 30 d’abril de 2020

Pla d'Ocupació de la Diputació de Tarragona

És un projecte entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i la Diputació de Tarragona que facilita la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atura mitjançant la seva contractació laboral. El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada

Projecte: Millora i condicionament de l’entorn natural de Cunit, emmarcat en el Pla d’Ocupació del Baix Penedès 2018.

Contractació de 5 peons forestals a càrrec de la Diputació de Tarragona que realitzaran tasques als següents municipis: Albinyana, la Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, el Vendrell, Bonastre, Masllorenç, el Montmell i Sant Jaume dels Domenys.

 • Data inici Cunit: 22 de novembre de 2018
 • Data finalització Cunit: 31 de desembre de 2018

Integra

L’Ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa col.laboren des del 29 de març de 2019 en el desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o transtorn mental de Cunit.

L’objectiu és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de Cunit, garantint una atenció especialitzada en el seu procés d’integració laboral a altres empreses o administracions.

En el marc d’aquesta col.laboració es duran a terme diferents accions conjuntament en benefici d’aquest col.lectiu, fonamentalment en tres àmbits: orientació i recerca de feina, intermediació amb les empreses i formació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.

Fes el registre a la borsa de treball i dona la teva autorització.

http://som.cunit.cat/

Una cop validada la sol·licitud, la tècnica d’orientació et citarà per fer una entrevista. Si tens qualsevol dubte, contacte amb el servei.