Espai de Recerca de Feina

L’Espai de Recerca de Feina està adreçat a les persones que estan aturades i en procés de recerca de feina.  La sala està dotada amb diversos ordinadors, recursos materials i personal de l’àrea a disposició dels usuaris per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la matèria.

  • Dates: tots els dijous de tot l’any (excepte juliol, agost i setembre)
  • Horari: 10:00 a 12:00 hores
  • Lloc: Dependències Municipals c/ dels horts, 5
Imatgen de Espai de recerca de feina 1

Sessions de benvinguda al SOM

En cas que necessitis acompanyament o assessorament per fer el registre a la borsa de treball on line o per inscriure’t a un curs de formació via web, vine a una de les nostres sessions informatives i t’ajudarem. Per apuntar-te sol.licita hora a les nostres dependències. 

Imatgen de Espai de recerca de feina 3

SIL-Integra

L’Ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa col.laboren des del 29 de març de 2019 en el desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o transtorn mental de Cunit.

L’objectiu és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de Cunit, garantint una atenció especialitzada en el seu procés d’integració laboral a altres empreses o administracions.

En el marc d’aquesta col.laboració es duran a terme diferents accions conjuntament en benefici d’aquest col.lectiu, fonamentalment en tres àmbits: orientació i recerca de feina, intermediació amb les empreses i formació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.

Fes el registre a la borsa de treball i dona la teva autorització.

http://som.cunit.cat/

Imatgen de Espai de recerca de feina 5

Una cop validada la sol·licitud, la tècnica d’orientació et citarà per fer una entrevista. Si tens qualsevol dubte, contacte amb el servei.