Quin és l'objectiu del SERVEI D'ORIENTACIÓ?

Aquest servei té com a objectiu principal treballar en l’orientació laboral i en la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania de Cunit que ho necessiti, tant persones desocupades com persones en recerca de millora de feina. Es pretén oferir un acompanyament i assessorament personalitzat a les persones usuàries en el seu procés de recerca de feina.

Quan?

  • Divendres de 10h a 14h

Com puc demanar cita?

Quin és l'objectiu del SIL - Integra?

L’Ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa col.laboren des del 29 de març de 2019 en el desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o transtorn mental de Cunit.

L’objectiu és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de Cunit, garantint una atenció especialitzada en el seu procés d’integració laboral a altres empreses o administracions.

En el marc d’aquesta col.laboració es duran a terme diferents accions conjuntament en benefici d’aquest col.lectiu, fonamentalment en tres àmbits: orientació i recerca de feina, intermediació amb les empreses i formació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.

Quan?

Dijous de 10h a 14h 

Com puc demanar cita?