5 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP – RMI 2017/18

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient 5 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP – RMI 2017/18

Dilluns 29 de gener de 2018 van començar les 5 contractacions emmarcades en  el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Cunit per a l’execució del Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció i a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (TSF/2162/2017).

Aquesta subvenció ha permès al Consell Comarcal del Baix Penedès realitzar 32 contractacions en total. D’aquestes contractacions s’ha establert a cada municipi un nombre de contractes segons el número de persones aturades que hi ha a cada municipi. Per aquesta raó, s’han assignat al municipi de Cunit 5 contractacions i d’acord amb el que estableix la normativa TSF/2162/2016 del 3 de novembre, els requisits de les persones contractades són:

  • 1 contractació com a informador ambiental a jornada completa amb una durada de 12 mesos.
  • 2 contractacions com a informador ambiental a jornada completa amb una durada de 6 mesos.
  • 2 contractacions com a peó forestal a jornada completa amb una durada de 6 mesos.

La selecció de tots els candidats s’ha realitzat d’acord amb els criteris establerts a la normativa. Que estableix què és l’Oficina de Treball del Vendrell qui ha facilitat el llistat de persones complidores dels requisits al Consell Comarcal del Baix Penedès que s’encarrega de fer la selecció dels candidats.

Els 3 informadors ambientals durant aquesta setmana ja desenvoluparan les seves tasques als carrers de Cunit, desprès d’una setmana de formació, a càrrec de l’Agencia Catalana de Residus. Els seus principals objectius de les diferents campanyes que duran a terme, són: foment l’ús de les deixalleries mòbils i fixes i de contenidors per residus especials; promoure l’ús dels sistemes de recollida de poda; disminuir l’abandonament de residus fora de contenidors, etc. entre d’altres.

Pel que fa als peons forestals realitzaran treballs de neteja de boscos i franges forestals dels municipis de la comarca.

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Montserrat Carreras i el regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, el Sr. Jaume Casañas, van voler donar la benvinguda avui als treballadors i van  destacar la importància d’aquest tipus de programes que combinen la inserció laboral amb el desenvolupament de tasques d’interès general per al municipi.