6 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP – RMI 2016/17

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient 6 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP – RMI 2016/17

6 noves incorporacions a Cunit en el marc del conveni signat entre Cunit i el CCBP per l’execució del Programa Treball i Formació PANP – RMI 2016/17.

 Ahir dilluns 30 de gener de 2017 van començar les 6 contractacions emmarcades en  el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Cunit per a l’execució del Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció i a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (TSF/2496/2016).

Aquesta subvenció ha permès al Consell Comarcal del Baix Penedès realitzar 28 contractacions en total. D’aquestes contractacions s’ha establert a cada municipi un nombre de contractes segons el número de persones aturades que hi ha a cada municipi. Per aquesta raó, s’han assignat al municipi de Cunit 6 contractacions i d’acord amb el que estableix la normativa TSF/2496/2016 del 3 de novembre, els requisits que han de complir les persones que es contractin són:

  • 1 contractació com a peó forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persona a l’atur i beneficiaria de la Renda Mínima d’Inserció Laboral, preferentment major de 55 anys.
  • 2 contractacions com a peó de forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persones a l’atur que no percebin prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 55 anys.
  • 3 contractacions com a peó de brigada a jornada completa amb una durada de 6 mesos. Requisits: persones a l’atur que no percebin prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 45 anys fins a 54.

La selecció dels 6 candidats s’ha realitzat, com cada any, a partir de llistat de persones complidores dels requisits assenyalats anteriorment facilitat per l’Oficina de Treball del Vendrell al Consell Comarcal, i ha finalitzat amb un procés de puntuacions i entrevistes que han tingut en compte també altres criteris socials. Les 6 persones seleccionades són de Cunit. El llistat definitiu per municipis de les persones seleccionades i dels suplents del programa es pot trobar penjat a la web del consell comarcal, a la nostra web i al taulell d’anuncis municipal.

Llistat definitiu per municipis de les persones seleccionades i dels suplents

Els 3 peons de brigada faran tasques d’arranjament de la via publica i els 3 peons forestals realitzaran treballs de neteja de boscos i condicionament d’espais públics.

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Montserrat Carreras i el regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, el Sr. Jaume Casañas, van voler donar la benvinguda avui als 6 treballadors i van  destacar la importància d’aquest tipus de programes que combinen la inserció laboral amb el desenvolupament de tasques d’interès general per al municipi.