8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació

Actualment esteu veient 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Cunit ha pogut fer 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació Línia (MG52, PRGC I PANP) anticipada 2022 (SOC – TRFO EELL REACT). Aquest prograna està finançat pel Servei Públic de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu. Es dirigeix a persones en situació d’atur, amb la voluntat que adquireixin experiència laboral.

Aquest programa té una durada d’un any a jornada completa, es va iniciar el 1 de juny de passat i finalitzarà el 31 de maig del 2023. La convocatòria anava dirigida a tres col·lectius específics, PANP (persones en risc de caure a l’atur de llarga durada no perceptores de prestacions), MG52 (majors de 52 anys) i PRGC (perceptors de la renda garantida de ciutadania).

Les 8 persones contractades faran diferents tasques: 2 treballadors donaran suport a la brigada municipal, 3 treballadors donaran suport als diferents equipaments municipals fent tasques de control d’accessos i consergeria, 1 treballador farà d’agent local de mesures penals, i 2 treballadores faran d’agents mediambientals.

L’alcalde, el Sr.Jaume Casañas, i la regidoria de formació i ocupació, la Sra. Montserrat Càmara han donat la benvinguda als treballadors/es i han posat en valor aquest programa, que beneficia tant a les persones contractades, perquè adquireixen una experiència laboral, com a la ciutadania, ja que gràcies a les tasques que realitzaran durant els 12 mesos es milloren els serveis i l’atenció a la ciutadania.

Imatgen de 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació 1 Imatgen de 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació 2 Imatgen de 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació 3 Imatgen de 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació 4 Imatgen de 8 noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació 5