Comença el CP d’Atenció sociosanitària a Cunit

Actualment esteu veient Comença el CP d’Atenció sociosanitària a Cunit

La Fundació Pere Tarrés ofereix aquesta acció formativa a través de la convocatòria de la FOAP del SOC i el FSE

 

El 13 de febrer de 2017 van començar les classes del certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions. Una titulació oficial amb reconeixement laboral que atorga a Catalunya, el Servei d’ Empresa i Ocupació, i admesa pel “Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE)” del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

El curs està dirigit a persones preferentment en situació de desocupació; que hagin desenvolupat la seva activitat professional a l’àmbit dels serveis socioculturals de la comunitat, ja sigui a l’àrea pública o privada; en centres o equipaments que prestin serveis d’atenció sociosanitària; o que puguin desenvolupar la seva activitat professional dins del sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social.

Els 15 estudiants que han superat el procés de selecció que marca la normativa, rebran 470 hores de formació repartides en 370h teòriques, 20h formació complementària i 80h de pràctiques a empreses per aplicar els coneixements adquirits durant el curs. Una acció formativa que finalitzarà el 27 d’octubre.

La validesa del Certificat és d’àmbit estatal i europeu. Aquesta titulació ofereix als alumnes sortides professionals com a cuidador/a de persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial; com a cuidador/a de persones dependents en institucions i com a gericultor/a.

El regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Cunit, el Sr. Jaume Casañas, ha presenciat l’inici de la formació. Durant la inauguració, Casañas ha destacat l’oportunitat que representa oferir un certificat de professionalitat en l’àmbit sociosanitari a la població de Cunit i a la resta de la comarca. També ha aprofitat per agrair que la Fundació Pere Tarrés hagi apostat per Cunit per realitzar aquesta formació.

  logo-soc logo-vector-generalitat-catalunya   Misterio de empleo logo fundacio pere tarres       descarga