Comencen dos “Joves en pràctiques” a Cunit

Actualment esteu veient Comencen dos “Joves en pràctiques” a Cunit

El passat 30 de setembre va iniciar-se la contractació de dos joves en pràctiques dins del Programa de Garantia Juvenil (SOC-Joves en Pràctiques) convocatòria 2021.

Aquests dos joves realitzaran un projecte en l’àmbit de la comunicació que porta per nom “Cunit, testimonis i vivències d’una pandèmia”, en el qual han de realitzar material audiovisual en diferents formats que documenti la realitat social que es viu des del 14 de març de 2020 a Cunit.

El contracte és de 6 mesos a jornada completa i és gràcies a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP).

L’alcalde Jaume Casañas i la regidora d’Ocupació Montse Cámara han donat la benvinguda a tots dos joves.

Normativa:

Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, publicades al DOGC núm. Núm. 7665 – 17.07.2018.

Resolució TSF/1556/2021, d’11 de maig, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP), (ref. BDNS 565045) .

Imatgen de Comencen dos "Joves en pràctiques" a Cunit 1