L’ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020

Actualment esteu veient L’ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020

El passat 9 d’octubre el Servei d’Ocupació de Catalunya va resoldre favorablement la contractació de 2 persones per part de l’Ajuntament de Cunit, en el marc de la convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació 2020 (línia Covid-19). 

Després de superar el procés de selecció, les dues persones contractades com Informadors COVID per l’ajuntament de Cunit, per un periode de 9 mesos a jornada completa, van començar ahir dia 1 de desembre. Els seleccionats van ser finalment un home i una dona, ambdos persones a l’atur, majors de 45 anys i residents a Cunit.

Les seves tasques consistiran fonamentalment en sensibilitzar i informar a la ciutadania de Cunit sobre les mesures bàsiques de protecció i organització per prevenir el risc de transmissió del COVID 19.

El programa també  contempla la realització d’unes accions formatives de caràcter obligatori durant l’acció d’experiència laboral, per millorar la seva ocupabilitat. 

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Dolors Carreras, i la Regidora de Formació i Ocupació, la Sra. Montserrat Càmara, han rebut avui als nous treballadors a la sala de plens i els han donat la benvinguda en nom del consistori.

Imatgen de L'ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020 1
Imatgen de L'ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020 2
Imatgen de L'ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020 3
Imatgen de L'ajuntament contracta 2 informadors COVID en el marc del Programa TREFO 2020 4