Comencen els 5 joves en pràctiques contractats per l’Ajuntament

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Comencen els 5 joves en pràctiques contractats per l’Ajuntament

Durant 6 mesos desenvoluparan projectes relacionats amb Urbanisme, Patrimoni, Ocupació i Ràdio Cunit.

Aquest matí han començat a treballar en pràctiques a l’Ajuntament de Cunit els 5 joves que van optar al procés de selecció dels 5 llocs de treball subvencionats pel SOC dins de la recent convocatòria del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Els projectes en els quals realitzaran les pràctiques per l’Ajuntament de Cunit són els següents:

• Projecte 1: Serveis informatius a ràdio Cunit: 1 persona
• Projecte 2: Reestructuració cartogràfica del municipi: 2 persones
• Projecte 3: Organització d’una fira d’ocupació i formació: 1 persona
• Projecte 4: Catalogació i inventari de documentació històrica: 1 persona

Es tracta de joves menors de 29 anys en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títol oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat. Cadascun d’ells han passat el procés de selecció i compleixin tots els requisits exigits a les Bases de la convocatòria. El contracte de pràctiques és de 6 mesos a jornada complerta.

L’alcaldessa, Montserrat Carreras acompanyada pels regidors de Recursos Humans, Julio Ramon, del regidor de d’Ocupació, Jaume Casañas i del regidor de Relacions Ciutadanes, Martin Grondona; han donat la benvinguda als 5 joves com a tret de sortida d’aquesta etapa professional.

L’Ajuntament de Cunit  rep aquesta subvenció cofinançada pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal, i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

inici .