Comencen els P.O de la Diputació de Tarragona 2015

  • Categoria de l'entrada:Ocupació
Actualment esteu veient Comencen els P.O de la Diputació de Tarragona 2015

Per tercer any consecutiu el Consell Comarcal del Baix Penedès  ha renovat el conveni de col·laboració amb la  Diputació de Tarragona per endegar el nou Pla de Foment de l’Ocupació 2015.

El Pla d’Ocupació del Baix Penedès està integrat per cinc persones: 4 peons i 1 responsable, que estaran realitzant tasques de condicionament d’entorns urbans a la comarca durant sis mesos.

La selecció d’aquests treballadors ha anat a càrrec de la Diputació de Tarragona i el centre de treball de referència és el Consell Comarcal del Baix Penedès. El Consell Comarcal ha valorat la possibilitat que aquest recurs es torni a distribuir equitativament entre els ajuntaments de la comarca, corresponent-li a cada un aproximadament 8 dies naturals de treball de l’esmentada brigada, comptadors de dilluns a divendres.

Els Plans d’Ocupació permeten a tots els municipis del Baix Penedès reforçar les tasques de condicionament dels entorns urbans. Els treballadors estaran al municipi de Cunit des d’avui dia 29 de maig fins el 9 de juny.

Des de l’ajuntament, i concretament des de la regidoria d’ensenyament, formació i ocupació, valorem l’esforç de la Diputació de Tarragona que, a través dels Plans d’Ocupació, contribueix a millorar l’ocupabilitat dels participants i alhora permet realitzar tasques d’interès social pel municipi. I agraïm també al Consell Comarcal del Baix Penedès que torni a fer servir un criteri d’equitat per a tots els municipis de la comarca, arribant així a ciutadans i ciutadanes aturats de tot el Baix Penedès”. Jaume Casañas, Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, en funcions.