Continuen les sessions informatives al SOM Cunit de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Continuen les sessions informatives al SOM Cunit de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès

El passat dimecres 23 de maig va tenir lloc la 3ª sessió informativa pels cunitencs i cunitenques dedicada a informar de la Xarxa d’ocupació dels Baix Penedès amb un nombre elevat de participants que van mostrar-hi interès. Les sessions informatives tenen lloc de forma periòdica a les dependències del SOM Cunit.

El projecte Xarxa d’ocupació del Baix Penedès pretén, en essència, crear una veritable xarxa d’ocupació a la comarca amb la participació de tots els ajuntaments. Alguns amb els respectius serveis d’ocupació (El Vendrell, Calafell, L’Arboç, Cunit i La Bisbal del Penedès) i la resta mitjançant el Consell Comarcal del Baix Penedès, tot utilitzant un projecte pilot per inserir 75 persones en situació d’atur.

En el marc de desenvolupament d’aquest  projecte es preveuen 3 cursos per afavorir i millorar la capacitació  de les persones seleccionades.

El curs de cambrer/a de pisos s’impartirà a un hotel de Cunit i començarà el 4 de juny  fins el 29 de juny. La resta de cursos  (soldador/a i operari/a )  començaran al setembre i ja anirem informant de les novetats.

Esperem que aquest projecte serveixi per a que persones aturades de llarga durada puguin optar a un lloc de treball d’acord al seu perfil i/o experiència i que aquest sigui el primer de molts projectes amb la mateixa finalitat.