Contractació en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil 2017 a l’Ajuntament de Cunit

Al juliol es va aprovar la Resolució TSF/1779/2017, que obra la convocatòria per a l’any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’ajuntament de Cunit va concòrrer a la convocatòria, amb la sol·licitud de quatre projectes, dels quals finalment el SOC ha atorgat una única contractació.

Es tracta de joves menors de 29 anys en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títol oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat.

D’acord amb les bases aprovades per l’ajuntament de Cunit i atès la resolució parcial de la subvenció del dia 13 de novembre, es van realitzar les entrevistes de selecció per al projecte 3: “Millora dels procediments d’orientació socio laboral i prospecció empresarial del SOM Cunit”. El contracte de pràctiques és de 6 mesos a jornada completa a la Regidoria d’Ocupació i Formació i va començar el passat 30 de novembre.

L’Ajuntament de Cunit rep aquesta subvenció cofinançada pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

El regidor d’ocupació i formació, Jaume Casañas Carballido, ha donat la benvinguda al jove en pràctiques, desitjant que aquesta experiència sigui profitosa per a la seva trajectòria professional i beneficiosa pel SOM Cunit i els seus usuaris.

 

Imatgen de Contractació en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil 2017 a l'Ajuntament de Cunit 1