CURS D’OPERARI/A LOGÍSTICA INDUSTRIAL DINTRE DE LA XARXA D’OCUPACIÓ DEL BAIX PENEDÈS

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient CURS D’OPERARI/A LOGÍSTICA INDUSTRIAL DINTRE DE LA XARXA D’OCUPACIÓ DEL BAIX PENEDÈS

Aquest curs de capacitació d’operari/ària logística industrial forma part de les accions que des de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès es duran a terme a la comarca. L’objectiu general de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès és la realització d’un pla pilot i innovador per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i ajustar-ne el perfil professional al requerit per les empreses.

El dia 17 de setembre començarà aquest curs que es realitzarà a la Bisbal del Penedès .

La durada serà del 17 de setembre al 15 d’octubre de 8 a 14h. L’acció de capacitació tindrà una durada aproximada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals com són: la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, el caràcter eminentment pràctic proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball.

És tracta d’una capacitació pensada per cobrir les necessitats d’ofertes de feina les industries de la nostra comarca amb manca de personal del sector. Per això, aquest curs té unes altes possibilitats d’aconseguir la inserció laboral de les persones que hi participin.

Per a més informació, consulteu al SOM Cunit (C/dels horts, 5, Cunit) o al tel. 977676292.

El projecte està subvencionat pel SOC i el Ministerio de Empleo y Seguridad.