Curs soldador/a

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Curs soldador/a

Nou curs soldador/a

Aquest curs de capacitació de soldador/a forma part de les accions que des de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès es duran a terme a la comarca.

L’objectiu general de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès és la realització d’un pla pilot i innovador per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i ajustar-ne el perfil professional al requerit per les empreses.

Dates:  Del 24 de setembre al 22 d’octubre 2018 de 8 a 14h

Lloc: Arboç

Durada: 120h

Preinscripcions: al formulari a travès de la web http://www.xarxaocupaciobp.cat o presencialment al SOM Cunit (C/ dels horts 5, Cunit).

Requisits: el programa se centra en capacitar a persones en situació d’atur des de fa entre 6 i 12 mesos, que tinguin més de 30 anys, sense formació postobligatòria i amb ocupacions anteriors elementals i amb motivació per trobar feina.

És tracta d’una capacitació pensada per cobrir les necessitats d’ofertes de feina les industries de la nostra comarca amb manca de personal del sector. Per això, aquest curs té unes altes possibilitats d’aconseguir la inserció laboral de les persones que hi participin.

Per a més informació, consulteu al SOM Cunit (C/dels horts, 5, Cunit) o al telf. 977676292

L’acció de capacitació tindrà una durada aproximada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals com són: la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, el caràcter eminentment pràctic proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball. Com a complement a l’acompanyament individualitzat es realitzaran uns seminaris/tallers ocupacionals en què de manera col·lectiva es treballarà: l’autonomia en el procés de trobar feina; el desenvolupament de competències transversals necessàries en el mercat laboral actual i l’adquisició de seguretat i confiança.

El projecte està subvencionat pel SOC i el Ministerio de Empleo y Seguridad.