Finalitza el jove en pràctiques vinculat al projecte de patrimoni

Actualment esteu veient Finalitza el jove en pràctiques vinculat al projecte de patrimoni

Avui acaba el últim jove en pràctiques contractat en el marc del Programa de Garantia Juvenil (SOC-Joves en Pràctiques) convocatòria 2021, cofinançat pel FSE.

Aquest jove ha participat en un projecte vinculat a la Regidoria de turisme i patrimoni. L’objectiu del projecte ha estat la recuperació de la memòria històrica per a la posterior promoció i divulgació dels diferents episodis històrics que s’han viscut a Cunit. Aquesta promoció es porta a terme mitjançant publicacions gràfiques o documentals que necessiten d’un fons històric amb dades contrastades que, moltes d’elles, es troben en els diferents arxius existents en el territori.

L’alcalde, el Sr. Jaume Casañas i la regidora de formació i ocupació, la Sra. Montserrat Càmara, han volgut compartir amb el jove l’acte de cloenda per agrair-li la seva bona feina durants aquests 6 mesos de contracte.

Imatgen de Finalitza el jove en pràctiques vinculat al projecte de patrimoni 1                   Imatgen de Finalitza el jove en pràctiques vinculat al projecte de patrimoni 2        Imatgen de Finalitza el jove en pràctiques vinculat al projecte de patrimoni 3