Finalitza el Programa de Joves en Pràctiques a Cunit

Actualment esteu veient Finalitza el Programa de Joves en Pràctiques a Cunit

Avui 30 d’abril finalitza el programa joves en pràctiques a l’ajuntament de Cunit.

En el marc de la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, l’Ajuntament de Cunit va rebre resolució favorable amb l’atorgament d’una subvenció per la contractació de 5 persones joves en pràctiques amb els següents perfils:

  • Tècnic/a urbanisme
  • Informador/a ràdio
  • Tècnic/a patrimoni
  • Tècnic/a arxiu municipal
  • Integrador/a sociocultural

La valoració tant de l’ajuntament com dels joves és molt positiva. Les tasques realitzades durant aquests mesos han acomplert els objectius proposats. El Regidor d’Ocupació i Formació, Jaume Casañas Carballido, ha volgut acomiadar als joves, agrair-lis la feina realitzada i desitjar-lis molt sort a partir d’ara.

Aquest programa està cofinançat pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Imatgen de Finalitza el Programa de Joves en Pràctiques a Cunit 1   Imatgen de Finalitza el Programa de Joves en Pràctiques a Cunit 2               Imatgen de Finalitza el Programa de Joves en Pràctiques a Cunit 3