FINALITZACIÓ DE CONTRACTE DE DOS INFORMADORS AMBIENTALS A CUNIT DINTRE DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2017

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient FINALITZACIÓ DE CONTRACTE DE DOS INFORMADORS AMBIENTALS A CUNIT DINTRE DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2017

El passat divendres 27 de juliol de 2018 van finalitzar dues de les contractacions emmarcades en  el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Cunit per a l’execució del Programa Treball i Formació 2017.

Després de 6 mesos, han finalitzat contracte dos dels tres informadors ambientals contractats des del passat 29 de gener de 2018 per l’execució de l’esmentat programa adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció i a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (TSF/2162/2017).

Entre les accions que han realitzat al llarg d’aquests 6 mesos es troben, per exemple, la difusió d’informació sobre recollida i selecció de residus a diferents punts d’informació del municipi. També han informat els comerços locals de la normativa i funcionament de la recollida selectiva, han fet difusió a través de ràdio, premsa i internet i han fet seguiment de les incidències trobades a peu de carrer.

D’altra banda, han distribuït material referent a la recollida i selecció de residus:  927 fulletons diversos, 290 contenidors d’orgànica, 1109 embuts d’oli de cuina, 73 contenidors portallapis, 317 cendrers de platja, 121 bosses d’Ecovidrio i 1383 díptics de reciclatge.

Totes aquestes accions han tingut molt èxit, arribant a un total de 3.318 persones.

Des del SOM Cunit els volem agrair la tasca que han dut a terme a Cunit i la seva motivació. La conscienciació de la cura del medi ambient ha de ser un objectiu comú de tots els agents del nostre municipi.

Finalment, informar que la tercera contractació a Cunit dintre del programa Treball i Formació 2017 és d’un any. Així que encara podem comptar amb una informadora ambiental fins el gener del 2019.