Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019

Imatgen de Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019 1

 

Avui  dimarts 15 de desembre finalitzen les tres últimes contractacions en el marc de la convocatòria del Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, convocatòria 2019.

Les 3 persones beneficiàries del programa van començar a treballar el passat 16 de desembre. Els perfils que finalitzen avui són el coordinador de mesures penals i l‘auxiliar de bilblioteca de la línia de subvenció PANP, amb un contracte de 12 mesos, i la zeladora d’equipaments municipals de la línia DONA, també amb un contracte de 12 mesos.

El programa també contemplava una formació transversal de 60 hores, que enguany s’ha fet en competències digitals.

A la cloenda, l’Alcaldessa, la Sra. M.Dolors Carreras Casany, i la Regidora de Formació i Ocupació, Montse Càmara Casañas, han agrait als tres treballadors (dos dones i un home) la seva dedicació i la seva aportació al municipi en un any de pandèmia tant complicat com aquest. 

Aquest és un Projecte cofinançat pel Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Normativa de referència:

-Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

-Resolució TSF/2232/2019, d’1 d’agost, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions del programa Treball i Formació.

Imatgen de Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019 2 Imatgen de Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019 3 Imatgen de Finalitzen les 3 contractacions del Programa Treball i Formació 2019 4