La importància de la col.laboració público-privada

Actualment esteu veient La importància de la col.laboració público-privada

El passat divendres es va presentar l’Índex ADEPG 2015 de Competitivitat territorial. L’estudi anual, realitzat per la consultoriaActíva Prospect, arriba a la seva onzena edició i es consolida com una eina de màxima referència per a inversors, localitzadors d’emplaçaments i promotors, així com per als decisors i opinants de les diferents demarcacions.

Per primera vegada, les tres comarques del Gran Penedès han pujat posicions i coincideixen a la meitat superior del rànquing de competitivitat. El Garraf ocupa la posició 12a; l’Alt Penedès, la 14a, i el Baix Penedès, la 19a. Tot i això, les dades no són del tot afalagadores i s’encenen llums de preocupació en factors com ara l’esperit emprenedor, la qualficació professional i el dinamisme empresarial; també en el cas de la sostenibilitat mediambiental.

En aquest context, el passat dilluns dia 6 de juliol, el Regidor i la tècnica d’Ensenyament, Formació i Ocupació es van reunir amb el Secretari General de l’ADEG i la seva responsable de formació, en el marc de la relació de col.laboració endegada ja fa 4 anys entre ambdues parts en temes d’ocupació i formació al municipi. És imprescindible la col.laboració público privada per tal d’aconseguir entre tots uns millors resultats pel territori, resultats que acabin suposant una millora tangible de la qualitat de vida de la ciutadania.

Suggerim la lectura de l’edició de l’Índex ADEPG 2015 de Competitivitat territorial.