La jornada Connecta’t! oferirà assessorament per formar-se i trobar feina

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient La jornada Connecta’t! oferirà assessorament per formar-se i trobar feina

Dijous 14 de març , a les 10 del matí, celebrarem la sessió informativa Connecta’t, que té com a objectiu apropar els serveis del SOM i de l’Escola d’adults a la ciutadania, especialment a aquelles persones que están en recerca de feina i/o que necessiten formar-se, tant en àmbits professionals específics com en competències transversals. L’activitat està coorganitzada pel Servei d’Ocupació Municipal – SOM Cunit i el Centre de Formació d’Adults Dolores Paul. Tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit, situada al carrer de La Creueta, s/n, edifici que comparteix amb l’escola d’adults. L’assistència és lliure i gratuïta i no requereix inscripció prèvia. Durant la sessió hi haurà professionals dels dos serveis que oferiran assessorament i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

S’aprofitarà l’ocasió per presentar el nou web de SOM Cunit, que es va posar en marxa el mes de novembre passat, amb la col·laboració del departament de Comunicació municipal. A través del qual, actualment es poden fer tots els tràmits relacionats amb la Borsa de Treball online. Per exemple, donar-se d’alta a la borsa, inscriure’s a les ofertes de feina o actualitzar el currículum. També les empreses poden donar-s’hi d’alta i rebre els candidats a través de l’aplicatiu, registrar una oferta de feina, actualitzar les seves dades. Una de les novetats importants és la possibilitat de fer la inscripció on line a la formació del SOM.

En la jornada Connecta’t s’hi faran sessions demostratives dels tràmits més habituals. Primer, de com registrar-se, a través del web, a la borsa o a una oferta de feina. En un segon taller, la demostració será de com inscriure’s a un curs de formació dels que ofereix el servei. Per últim, la tercera càpsula formativa va adreçada a empreses:  com sol·licitar treballadors i publicar ofertes de feina a través del web del SOM Cunit.