La subvenció del Programa Treball i Formació 2016, concedida al Consell Comarcal del Baix Penedès, permetrà incorporar cinc persones a l’Ajuntament de Cunit.

Actualment esteu veient La subvenció del Programa Treball i Formació 2016, concedida al Consell Comarcal del Baix Penedès, permetrà incorporar cinc persones a l’Ajuntament de Cunit.

La subvenció TSF/2496/2016, del Programa Treball i Formació, adreçada a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (RMI) i a aturats que no reben cap prestació o subsidi, permetrà al Consell Comarcal del Baix Penedès comptar durant 2017 amb una nova brigada de 27 treballadors més un coordinador del projecte. El programa -finançat per la Generalitat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu- tindrà com a àmbit territorial d’actuació els municipis d’Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva.

Aquestes 27 contractacions s’han assignat als diferents municipis de la comarca, que no van poder concorre a la convocatòria, i en concret, al municipi de Cunit li pertoquen 5 contractacions:

  • 1 contractació com a peó forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persona a l’atur i beneficiària de la Renda Mínima d’Inserció Laboral, preferentment majors de 55 anys.
  • 2 contractacions com a peó forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persona a l’atur que no percebi prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 55 anys.
  • 2 contractacions com a peó de brigada a jornada completa amb una durada de 6 mesos. Requisits: persones a l’atur que no percebi prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 45 anys.

El termini d’inscripció finalitza el 4 de gener de 2017 a les 14h. Les persones interessades que compleixin els requisits han de presentar l’instancia amb la documentació indicada al registre de l’Ajuntament de Cunit (C/major, 12 – Cunit) o al Consell Comarcal del Baix Penedès (Pl. del Centre – 5 – El Vendrell).