Nou curs auxiliar de cambrer/a de pis

  • Post category:Formació
You are currently viewing Nou curs auxiliar de cambrer/a de pis

L’objectiu general de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès, de la qual l’ajuntament de Cunit en forma part, és la realització d’un pla pilot i innovador per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i ajustar-ne el perfil professional al requerit per les empreses.

Data inici: maig-juny 2018

Lloc: Cunit

Durada: 120h

Preinscripcions: al formulari a travès de la web http://www.xarxaocupaciobp.cat o presencialment al SOM Cunit (C/ dels horts 5, Cunit).

Requisits: el programa se centra en capacitar a persones en situació d’atur des de fa entre 6 i 12 mesos, que tinguin més de 30 anys, sense formació postobligatòria i amb ocupacions anteriors elementals i amb motivació per trobar feina.

Per a més informació, consulteu al SOM Cunit (C/dels horts, 5, Cunit) Telf. 977676292

L’acció de capacitació tindrà una durada aproximada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals com són: la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, el caràcter eminentment pràctic proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball. Com a complement a l’acompanyament individualitzat es realitzaran uns seminaris/tallers ocupacionals en què de manera col·lectiva es treballarà: l’autonomia en el procés de trobar feina; el desenvolupament de competències transversals necessàries en el mercat laboral actual i l’adquisició de seguretat i confiança.

El projecte està subvencionat pel SOC i el Ministerio de Empleo y Seguridad.