Nou servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat a Cunit

Actualment esteu veient Nou servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat a Cunit

L’Ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa col.laboren des del 29 de març de 2019 en el desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o transtorn mental de Cunit.

L’objectiu és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de Cunit, garantint una atenció especialitzada en el seu procés d’integració laboral a altres empreses o administracions.

En el marc d’aquesta col.laboració es duran a terme diferents accions conjuntament en benefici d’aquest col.lectiu, fonamentalment en tres àmbits: orientació i recerca de feina, intermediació amb les empreses i formació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.

Amb aquest servei volem treballar per la inclusió de tota la ciutadania en el mercat laboral. Per a això, hem establert la col.laboració des del SOM Cunit amb la Fundació Santa Teresa, entitat de reconeguda experiència en la integració laboral de les persones amb discapacitat i/o transtorn mental al territori.  Regidor d’Ocupació i Formació, el Sr. Jaume Casañas Carballido.