Noves accions formatives 1er trimestre setembre-desembre 2016.

Actualment esteu veient Noves accions formatives 1er trimestre setembre-desembre 2016.

Aquest nou curs l’iniciem amb una nova edició de la Guia de Formació 2016/17 i amb la implementació online de la Borsa de Treball.

La Guia de Formació de 2016/17 del SOM Cunit s’ha editat en díptics trimestrals amb l’objectiu d’oferir una informació més precisa i actualitzada als usuaris. Un any més, aquesta s’ha editat tenint en compte les necessitats formatives dels usuaris, i per aquest motiu, des del departament s’ha fet una aposta pels idiomes i l’adquisició de competències bàsiques per a la inserció laboral.

Com a novetat, posem en marxa una nova plataforma online (https://cunit.xarxatreball.cat/index.php) on els usuaris del SOM Cunit podran realitzar els tràmits online de la Borsa de Treball (inscripció, actualització del seu currículum, seguiment de les ofertes de feina de les que és candidat/da, etc.).  L’objectiu d’aquest nou servei és apropar la borsa als usuaris i adaptar-la a les necessitats tecnològiques del moment.

El període d’inscripció del 1er. trimestre és del 12 al 23 de setembre de 2016. Les accions formatives són:

 • Can I help you? Anglès comercial – nivell inicial A1 (40h) (C/ dels horts, 5)
 • Prova de nivell: 26 de setembre de 2016 a les 12.30h
 •  Del 18 d’octubre al 20 de desembre de 2016. Dimarts i dijous de 9.30 a 12h.
 • Manipulador d’aliments i al·lèrgies i intoleràncies en la industria alimentaria (C/ dels horts, 5)
 • Del 21 i 28 d’octubre de 2016. De 10 a 14h.
 • Competències bàsiques per a la inserció laboral (45h) (C/ dels horts, 5)
 • Prova de nivell: 4 d’octubre de 2016 a les 10.30h
 • Del 14 de novembre al 2 de desembre de 2016. De 9.30h a 14.30h
 • Carnet professional per a controlador d’accés (60h) (EFDP – C/ de la creueta s/n)
 • Del 20 d’octubre al 20 de desembre de 2016. Dimarts i dijous. De 10 a 14h.

Les inscripcions es podran fer a:

 • L’Oficina d’Atenció al Ciutadà
 • C/ Major, 12
 • Telèfon: 977 67 40 80

“Us presentem una nova edició de la Guia de Formació i Ocupació de la Regidoria d’Ensenyament, Formació i Ocupació. Portem uns quants anys treballant intensament en el foment de l’ocupació i la millora formativa dels cunitencs i cunitenques. Enguany tornem a fer una proposta de formacions seguint les recomanacions dels nostres usuaris i basant-nos també en la detecció de necessitats formatives del municipi. Al mateix temps, hem implementat el servei online de la borsa de treball per facilitar els tràmits i les informacions a les persones i a  les empreses. El nostre objectiu és millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de la població de Cunit. Com sempre, estarem a la vostra disposició.

Per a més informació, segueix-nos al facebook (SOMCunit) i al twitter (@somcunit), a la web municipal o als telèfons de contacte. A través d’aquests canals anirem anunciant els diferents cursos i activitats a mesura que es vagin desenvolupant i qualsevol possible canvi o imprevist. També trobareu exemplars impresos de la Guia de Formació a partir d’aquesta setmana en les diferents dependències municipals.

Desitgem que les diferents activitats plantejades us resultin útils i interessants.

Us hi esperem!

Informació i documentació: