Què t’agradaria trobar a la propera Guia de Formació?

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Què t’agradaria trobar a la propera Guia de Formació?

Un any més des del SOM Cunit volem saber quines són les demandes i necessitats de la ciutadania de Cunit per a la propera Guia de Forma

Des de fas tres anys, un dels projectes que desenvolupa el Servei d’Ocupació Municipal de Cunit (SOM Cunit), de manera conjunta amb l’Escola de Formació Dolors Paul, és una Guia de Formació per oferir una planificació conjunta de les accions formatives i ocupacionals del municipi.

Malgrat encara estem desenvolupant les accions formatives del Guia de Formació 2015/16, al SOM Cunit comencem a treballar en les noves accions formatives i ocupacionals del proper curs. L’objectiu de l’enquesta és poder conèixer de primera mà les demandes i necessitats formatives de la ciutadania de Cunit i així confeccionar la propera guia de formació.

Pots donar la teva opinió fent un clic en el següent enllaç

http://goo.gl/forms/8c0gda7y87

O bé, la podràs trobar en format paper – a les dependències municipals del C/ dels horts, 5 . Esperem la teva resposta abans del proper 2 de maig de 2016.

“Convido als ciutadans de Cunit a que participin fent arribar les seves propostes a través d’aquesta enquesta, amb l’objectiu de millorar el servei i crear una formació adaptada a les seves necessitats i interessos. Un cop més, agraïm la vostra col·laboració”. Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Sr. Jaume Casañas.