SOM Cunit certifica la qualitat dels seus serveis amb AENOR

Actualment esteu veient SOM Cunit certifica la qualitat dels seus serveis amb AENOR

10 de febrer de 2022. AENOR ha lliurat al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Cunit, la certificació del Sistema de  Gestió de la Qualitat ISO 9001 d’AENOR, un dels reconeixements de qualitat més extesos del món. 

Aquest certificat acredita que l’organització compleix amb els requisits que estableix la Norma UNE-EN ISO 9001 i que ha implantat un Sistema de Gestió de Qualitat que aposta per la millora contínua. 

Així, el SOM Cunit certifica la qualitat dels serveis de la Regidoria de Formació i Ocupació. Concretament, l,avaluació realitzada per AENOR certifica que el SOM Cunit compleix amb els requisits que estableix la norma ISO 9001 en els serveis de Borsa de Treball i Formació. 

A més a més, també reconeix la millora continua en la gestió dels seus procesos, la implicació dels professionals  per una feina ben feta i la transmisió del concepte de compromís de la qualitat entre tots els membres de l’organització.

Ángel Luís Sánchez, director de la regió mediterrànea de AENOR, ha fet el lliurament d’aquest certificat a l’alcalde del municipi, Jaume Casañas Carballido i la Regidora de Formació i Ocupacio, Montserrat Cámara Casañas.  

Imatgen de SOM Cunit certifica la qualitat dels seus serveis amb AENOR 1
Imatgen de SOM Cunit certifica la qualitat dels seus serveis amb AENOR 2