SPEED JOB DATING

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient SPEED JOB DATING

Primera experiència ‘Speed Job Dating’ a Cunit, el 19 de juny

El pròxim 19 de juny, Cunit acollirà la primera experiència de ‘Speed Job Dating’ al municipi. Aquest esdeveniment testà organitzat pels ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cunit conjuntament amb la Xarxa d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès i està destinat a facilitar el contacte entre empreses comarcals i persones en recerca activa de feina del sector de serveis a les persones com l’àmbit sociosanitari, personal neteja, estètica o altres perfils relaccionats.

L’activitat s’inspira en el concepte de les cites ràpides (speed dating), però en aquest cas, enfocat a l’àmbit laboral. Durant la jornada, els participants tindran l’oportunitat de mantenir entrevistes curtes d’entre 5 i 10 minuts amb diferents empreses, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus perfils professionals i explorar possibles oportunitats laborals.

Les persones que s’inscriguin oferiran els seus perfils i experiències professionals durant tot el matí del 19 de juny, de 9:30 a 13.30h, davant l’Oficina de Turisme. Cal escanejar el codi QR per formalitzar les inscripcions i obtenir la cita prèvia.

El regidor d’Ocupació, Raul Salvador, destaca que “aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per dinamitzar el mercat laboral local i oferir una plataforma directa perquè la ciutadania pugui trobar feina”.