Visita a la Fira de Valls “espai de l’estudiant”

  • Categoria de l'entrada:Formació
Actualment esteu veient Visita a la Fira de Valls “espai de l’estudiant”

Una representació dels membres de la Taula comarcal del projecte Fira d’Ensenyament, Formació i Ocupació del Baix Penedès vam visitar la Fira de Valls “l’espai de l’estudiant”el passat 9 de març.

Gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis Vallencs, organitzadors de la Fira de Valls, vam poder accedir al recinte el primer dia d’obertura, reservat només als estudiants, per veure de prop l’organització i l’acollida que té entre els joves una fira amb 17 anys de tradició.

L’espai  o recinte firal contenia tota la proposta formativa a nivell universitari, cicles formatius i d’estudis alternatius per apropar-la als estudiants amb l’objectiu d’informar i assessorar als joves. Altres àrees van complementar la oferta formativa, com per exemple, els estudis d’idiomes i disseny així com propostes relacionades amb el món laboral.

Aquesta visita forma part d’un seguit d’accions previstes per a l’organització de la 1a fira d’ensenyament, formació i  ocupació de la comarca del Baix Penedès, prevista per la tardor del 2018. Aquesta fira, a diferència d’altres, pretén donar prioritat a l’àmbit de la formació no reglada i l’àmbit d’ocupació. Els destinataris seran prioritàriament joves i adults en situació d’atur i persones que vulguin ampliar o reprendre els seus estudis.

“La visita ha anat molt bé per veure de primera mà una de les fires de referència al territori com és l’Espai Estudiant de Valls. Des del Baix Penedès estem prenent nota de totes les coses que ens poden ajudar a tirar endavant el projecte de Fira que volem pel nostre territori. Personalment agrair la complicitat dels agents del Baix Penedès per tirar endavant una fira que pot anar molt bé pel Baix Penedès i la seva gent.”, Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Jaume Casañas.