6 noves contractacions a Cunit en el marc del projecte “Neteja de boscos i condicionament d’espais públics” del Programa Treball i Formació 2015.

  • Categoria de l'entrada:Ocupació
Actualment esteu veient 6 noves contractacions a Cunit en el marc del projecte “Neteja de boscos i condicionament d’espais públics” del Programa Treball i Formació 2015.

Aquest dilluns dia 16 de novembre han començat els treballs de neteja de boscos i condicionament d’espais públics, emmarcats en la subvenció EMO/204/2015 – Programa de Treball i Formació de persones aturades, prioritàriament les de 45 anys o més, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació, finançada pel Servei Català d’Ocupació i el Ministerio de Trabajo e Inmigración.

Aquesta subvenció ha permès a l’ajuntament realitzar 6 contractacions de peó forestal a jornada completa durant sis mesos. Algunes de les tasques a realitzar seran el manteniment de franges de protecció, el manteniment de les rieres, la neteja i condicionament d’alguns terrenys municipals en mal estat, el desbrossament de camins, entre d’altres.

Els requisits que enguany havien de complir les persones contractades s’estableix a la normativa EMO/204/2015, de 23 de juny:

  • Persones aturades, prioritàriament a partir de 45 anys, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació.
  • Estar inscrites a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació no ocupades.
  • Haver exhaurit la prestació desocupació i/o subsidi sense nous drets a percebre’ls a la data de selecció.
  • Queden exclosos beneficiaris del Plan Prepara o RAI.
  • Experiència laboral com jardiner i/o forestal.

La selecció dels 6 candidats s’ha realitzat, com cada any, a partir de llistat de persones complidores dels requisits assenyalats anteriorment, facilitat per l’Oficina de Treball i Formació del Vendrell a l’Ajuntament de Cunit, i ha finalitzat amb un procés de selecció dels candidats mitjançant entrevistes que ha tingut en compte també altres criteris socials. Tots els seleccionats són de Cunit.

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Montserrat Carreras i el regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, el Sr. Jaume Casañas, van voler donar la benvinguda dilluns als 6 treballadors i van  destacar la importància d’aquest tipus de programes que combinen la inserció laboral amb el desenvolupament de tasques d’interès general per al municipi.